• Home sweet Home
  • Home sweet Home
  • Home sweet Home
  • Home sweet Home
  • Home sweet Home

Home sweet Home

21 april 2017

We staan in het woon-tuin- en interieurmagazine bij uitstek, Home sweet Home!


"We hebben de muren en het dak volledig voorzien van buitenliggende isolatie. We hebben het huis als het ware 'ingepakt'. Zo vermijd je koudebruggen. Het huis heeft dan ook een zeer goede e-waarde.
Het huis inpakken... Dat klinkt eenvoudig, maar was het allerminst.
De grote uitdaging was om de strakke belijning van het huis te behouden, de vormgeving en het karakter, ondanks de extra laag die we errond hebben aangebracht.

De vrouw des huizes is alvast zeer tevreden over de dienstverlening van Hadibouw. We engageren ons alleen voor een project als het enerzijds uitdagend is en anderzijds goed ontworpen en gecordineerd wordt, met een architect die betrokken is. Daaraan voegen we onze professionaliteit en 27 jaar ervaring toe. De consistentie en loyaliteit van de werknemers maakt dat we een direct contact met de klant hebben en betrokken zijn bij onze projecten. "

Het resultaat is een strakke, frisse woning die de charme van een geschiedenis met zich meedraagt. Een rondleiding in de woning door de sympathieke bouwvrouw maakt pas echt duidelijk hoe intrigerend die combinatie van heden en verleden wel is.

Architect: Valerie Willems van V2V Architect