Onze werkwijze

Hadibouw bouwt en verbouwt residentiŰle woningen in nauwe samenspraak met bouwheer en architect. Uw architect staat in voor het ontwerp en bezorgt Hadibouw een gedetailleerde meetstaat. Wij nemen deze meetstaat volledig over en werken specifiek met de door u gevraagde materialen. Zo bouwen of verbouwen we uw woning van de ruwbouw tot en met de schilderwerken. Uiteraard kan er gekozen worden om bepaalde elementen te laten uitvoeren door andere aannemers.

Onze troeven

1.
Meer dan 25 jaar ervaring; Wat we doen, doen we goed. En we doen het al 25 jaar. En met wij bedoelen we het ganse team van vakmensen. Vooreerst de metsers, de schrijnwerkers, de dakdekkers en bezetters die bij ons werken. Bijkomend de onderaannemers zoals loodgieters, elektriciens, vloerders en schilders waar we een jarenlange samenwerking mee hebben.
2.
EÚn aanspreekpunt; De projectleider volgt uw project op van A tot Z, zo hebt u steeds ÚÚn aanspreekpunt. Hij organiseert de wekelijkse werfvergaderingen en co÷rdineert de eigen vakmensen en onderaannemers. Bij de werfvergadering is bij voorkeur de architect en de bouwheer aanwezig. Het geheim draait om goede communicatie. Beter een gesprek teveel dan een gesprek te weinig.
3.
Planning vanaf dag 1; Bij het begin van de samenwerking wordt er een duidelijke planning opgemaakt zodat alle bouwpartners weten op welk moment de verschillende fases worden uitgevoerd. De planning laat zien welke ploeg wanneer aan de slag moet, dit voor de eigen mensen, onderaannemers en de nevenaannemers. Op deze manier heeft de bouwheer vanaf dag 1 een goed beeld wanneer welke werken worden uitgevoerd.
We moeten er rekening mee houden dat er bij een doorgedreven renovatie of uitbreiding van de woning, een realisatietermijn nodig is van 6 maanden tot 1 jaar. Dit is vergelijkbaar met een nieuwbouwwoning. Alle vakmensen moeten aan bod komen, de droogtijden dienen gerespecteerd te worden en bepaalde producten moeten op maat gemaakt worden. Toch is in sommige realisaties is een korte uitvoeringstermijn noodzakelijk. We denken hierbij aan commerciŰle ruimtes (bijvoorbeeld een tandartspraktijk). Belangrijk hierbij is dat we dit ruim op voorhand kunnen plannen en dat er beperkingen zijn in keuzes van materialen.
4.
Gedetailleerde offerte; onze calculator maakt een gedetailleerde offerte op aan de hand van de meetstaat van de architect. Van alle elementen worden er eenheidsprijzen opgemaakt. Dit gaat van een m▓ metsen tot bijvoorbeeld de prijs van een stopcontact. Alle gedetailleerde prijzen geven een totaalbudget. Tijdens de bouw kan u aangepaste keuzes maken die verrekend worden aan de hand van de gekende eenheidsprijzen. Zo blijft het geheel transparant en behoud u in samenwerking met uw architect de controle over het budget.
5.
Samenwerking met uw architect; In al onze dossier gaat uw architect een leidende rol hebben. Hij ontwerpt uw woning en staat in voor de opvolging tijdens de uitvoering. Wij volgen minutieus zijn ontwerp, waarbij we onze ervaring toevoegen om zo te komen tot een correcte realisatie. Zowel het ontwerp als de technische uitvoering worden besproken tijdens de wekelijkse werfvergadering.
Op dit moment hebben we nog geen foto's in dit album.
63