Onze geschiedenis

Hadibouw werd opgericht in 1991 door de huidige zaakvoerder, ingenieur Hellemans Dirk.

In aanvang startte Hadibouw met houtskeletwoningen. In 1991 vonden we immers dat het bouwen van woningen efficiŽnter en beter geÔsoleerd moest kunnen. EfficiŽntie en isolatie staan dan ook sinds de oprichting met stip gemarkeerd als belangrijkste werkpunten bij de realisatie van woningen. We bouwden in de eerste jaren een 240 tal houtskeletwoningen met een K waarde van gemiddeld 45, wat 25 jaar geleden ongezien was.

In de loop der jaren zijn we geleidelijk afgestapt van de houtskeletbouw, om gaandeweg te kiezen voor klassiek gemetste woningen die specifiek volgens de vereiste van de architect en bouwheer gerealiseerd worden. De rode draad door ons verhaal is nog steeds efficiŽntie en isolatie, maar dit gekoppeld aan doorgedreven maatwerk. Dit realiseren we met vakmensen die hun stiel beheersen door de jarenlange ervaring, aangevuld met vaste onderaannemers die dezelfde kwaliteit nastreven als Hadibouw.

In de afgelopen 25 jaar hebben we heel wat mooie projecten gerealiseerd. In de rubriek realisaties vermelden we dan ook niet enkel de laatst gerealiseerde projecten maar ook een aantal projecten van heel wat jaren geleden. Het is deze continuÔteit die we u aanbieden in de kwaliteitsvolle realisatie van uw bouwproject.
Op dit moment hebben we nog geen foto's in dit album.
62