Contact

Contact Informatie

U kan ons kantoor bereiken van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u
  • Lierseweg 325, 2200 Herentals
  • 014 23 11 71
  • info@hadibouw.be
    en wim@hadibouw.be

Hoe prijs aanvragen

Om een prijs aan te vragen moeten we een onderscheid maken tussen een nieuwbouwwoning of een renovatie.

Prijs aanvragen voor een nieuwbouwwoning:

Uw architect maakt de plannen, de meetstaten en het lastenboek op. De volledige bundel wordt ons bezorgd. Dit kan per mail of met de post.
We bestuderen de plannen en de gevraagde uitvoeringsperiode. Alvorens te rekenen laten we u kort na de prijsaanvraag weten of we uw project kunnen uitvoeren en in welke periode. U bekomt uw prijs ten laatste 6 weken na de aanvraag.

Prijs aanvragen voor renovatie.

Ook hier starten we op basis van het ontwerp van uw architect en bekomen we graag per mail de plannen, het lastenboek en de meetstaat. Nadat we de plannen bestudeerd hebben gaan we vragen uw project te mogen bezoeken om een betere voeling te krijgen met uw verbouwing om zo een gedetailleerde offerte te kunnen opmaken. Hierbij maken we een inschatting van de moeilijkheidsgraad, de bereikbaarheid en de constructieve eigenschappen van het gebouw. U bekomt uw prijs ten laatste 6 weken na het bezoek ter plaatse. Deze plaatsbezoeken worden uitgevoerd door de zaakvoerder die naderhand de offerte ook persoonlijk komt verduidelijken.

Gedetailleerde prijs.

Zowel bij een nieuwbouwwoning als bij een renovatie gaan we een gedetailleerde prijs geven. Dit houdt in dat voor elk punt een eenheidsprijs opgegeven wordt.  Indien er bij renovatiewerken min of meer werken gevraagd worden, dan worden ze verrekend aan de hand van deze eenheidsprijzen.
De prijzen worden opgemaakt door Wim, onze calculator. Hij gaat voorafgaandelijk meestal met uw architect de specifieke vragen overlopen en organiseert de plaats bezoeken.

Een prijs aanpassing tijdens de realisatie kan enkel indien ze door u gekozen wordt en schriftelijk bevestigd wordt. De wekelijkse werfvergadering is hierin erg belangrijk en vormt de basis tot een prettige samenwerking met duidelijke afspraken.