Realisaties - Renovatie

  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Apotheek herenhuis centrum Antwerpen

Deze renovatie werd gerealiseerd in 2014. Het ontwerp is van AAA architecten. Dit centraal gelegen gebouw in Antwerpen werd volledig afgebroken op de buitengevel van het linkse gedeelte na. Tot en met de kelder werd allesvernieuwd. Op het gelijkvloers is nu een apotheek gevestigd en daarboven werden 12 studenten residenties ingericht. De oude gevel werd gerestaureerd, de nieuwe gevel afgewerkt met een strakke bepleistering. Het dak over de beide gedeelten is afgewerkt met zink staande naad. Een extra uitdaging bij deze realisatie was de beperkte plaats tot werfinrichting.